τρομεροί εφιάλτες – φανταστικοί ονειροκρίτες

Μαρτίου 13, 2007 § 18 Σχόλια

(ορκίζομαι πως ότι διαβάσετε παρακάτω , είναι απολύτως αληθινό) 

Σήμερα ξύπνησα άσχημα από κακό όνειρο
Ονειρεύτηκα ότι πέθανε ο πατέρας μου , εγώ το έμαθα και έκλαιγα, πονούσα και σκεφτόμουν το μπαμπά μου που ήταν πια νεκρός.
Αρχισα να ετοιμάζομαι για την κηδεία.
Φόρεσα ένα σύνολο μωβ-πράσινο ,γιλέκο πράσινο, πουκάμισο μωβ, ζυπ-κυλότ πράσινη, μωβ καλσόν και βελουδένιες πανυψηλες πλατφόρμες μωβ με λαχούρια.
Σαν να μην έφτανε όλο αυτό , φόρεσα και ένα πράσινο καπέλο και ζωγράφισα με μολύβι στο πάνω χείλος μουστάκια .
Και ήμουν έτοιμη να πάω στην κηδεία.
Άνοιξα τα μάτια μου αναστατωμένη στις 8 (δηλαδή ήδη καθυστερημένη ) και με ημικρανία που με ακολουθούσε από το προηγούμενο απόγευμα.
Αφου βεβαιώθηκα οτι ο μπαμπάς μου και γενικότερα οι μπαμπάδες της ευρύτερης φιλικής επικράτειας βρίσκονται σε φόρμα , έτρεξα στους ονειροκρίτες για να βρω απαντήσεις στα ονειρά μου
ΘΑΝΑΤΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως πεθάνατε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως καταδικαστήκατε σε θάνατο και σας εκτελούν και πεθάνετε, αν είστε υπάλληλος θα πάρετε προαγωγή, αν είστε έμπορος θα έχετε άνθιση στις δουλειές σας, αν είστε φυλακισμένος θα αποφυλακιστείτε. Αν είστε ανύπαντρος σημαίνει γρήγορο και πετυχημένο γάμο.
(οχι , δεν πιάνομαι πουθενα)
Άλλο
ΘΑΝΑΤΟΣ Αν ονειρευτείτε πως είδατε οποιονδήποτε από τους δικούς σας νεκρό, είναι μια προειδοποίηση ότι επέρχεται διάλυση ή λύπη. Όνειρα τέτοιου είδους ακολουθούνται πάντα από απογοητεύσεις.
Αν ονειρευτείτε πως μάθατε το θάνατο κάποιου φίλου ή συγγενή, σύντομα θα έχετε άσχημα νέα για κάποιον απ’ αυτούς.
Όνειρα που σχετίζονται με το θάνατο ή την επιθανάτια αγωνία, αν δεν οφείλονται σε ψυχικές αιτίες, είναι δύσκολα στην ερμηνεία τους από πρωτόπειρους ανθρώπους.
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
Αρνούμαι μια τέτοια προδιάθεση.Αρνούμαι οποιαδήποτε αρνητική υπόσχεση για το μέλλον.Αν τα μεταφυσικά θέματα μπορούν να κάνουν κάτι , αυτό είναι να δίνουν ελπίδα για ένα φανταστικό μέλλον που με περιμένει.
ΠΑΤΕΡΑΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας τον πατέρα σας αλλά είναι στην πραγματικότητα ζωντανός, αυτό σημαίνει πως κάτι δεν θα πάει καλά στην οικογένειά σας. Αν ο πατέρας σας είναι νεκρός και τον δείτε στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως αν συζητάτε μαζί του θα σας βρουν δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σας. Αν είναι ζωντανός και τον δείτε νεκρό, αυτό σημαίνει υγεία, ευτυχία και μακροζωία. Αν δείτε ότι είστε πατέρας ενώ είστε ήδη, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε οικογενειακή γαλήνη. Κακό είναι για έναν νέο ανύπαντρο αν δει ότι είναι πατέρας στον ύπνο τον. Αυτό σημαίνει πως θα τον βρουν σκοτούρες και ευθύνες μεγάλες αυτόν τον καιρό.                                          Στο παραπάνω λήμμα είμαστε ήδη στην επιθυμητή κατεύθυνση
ΘΑΝΑΤΟΣ Αν δεις ότι πέθανε κάποιο παιδί σου ή θα αποκτήσεις και άλλο παιδί ή το παιδί σου αυτό θα αποκτήσει δόξα και μακροζωία. Αν δεις ότι πεθαίνουν οι γονείς σου, τυχερά κέρδη θα έχεις ή και κληρονομιά. Αν βλέπεις ότι πεθαίνεις εσύ ο ίδιος θα μάθεις μια πολύ ευχάριστη είδηση για δικούς σου ανθρώπους. Αν δεις ότι πεθαίνει κάποιος που λείπει στα ξένα, τότε θα επιστρέψει. Αν όμως δεις άνθρωπο που έχει πεθάνει στην πραγματικότητα και τον βλέπεις να πεθαίνει θα χάσεις κάποιο δικό σου συγγενή. Αν δεις κάποιον να πεθαίνει και αμέσως να ανασταίνετε θα έχεις στεναχώρια μέσα στο σπίτι σου.
Μπορώ να πώ ότι σε αυτό το σημείο είμαι πολύ ευχαριστημένη.Ορίστε .Λίγο παραπάνω ψάξιμο, λίγη επίμονη και το μέλλον σου υπόσχεται μόνο καλά πράγματα.

Advertisements

§ 18 Responses to τρομεροί εφιάλτες – φανταστικοί ονειροκρίτες

 • Ο/Η mafalda λέει:

  Αυτό που ξέρω εγώ γενικά, είναι ότι αν μάθεις πως κάποιος είναι νεκρός είναι καλό.
  Αν δεις τον νεκρό είναι άσχημο.

  Οπότε μάλλον σε κάποιο σημείο συμφωνώ με το ονειροκρίτη σου. Τον οποίο πιστεύω πως πρέπει να αλλάξεις, γιατί αυτός δεν είναι ονειροκρίτης, πολιτικός είναι.

  Ήξεις αφίξεις, και ό,τι και αν συμβεί μέσα θα έχει πέσει!

  Καλημέρα

 • Ο/Η akis λέει:

  Πιστευω μονο στα ονειρα που βλεπω ξυπνιος…

 • Ο/Η Guadalquivir λέει:

  Αγαπητή μου, είναι συγκινητική η προσπάθειά σου να ανατρέξεις στους ονειροκρίτες για να εξηγήσεις το όνειρό σου. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο μπαμπάκας σου δεν θα πάθει τίποτα. Μήπως όμως συμβαίνουν πράγματα μέσα σου που σε κάνουν να βλέπεις άσχημα όνειρα? Και το θάνατο γιατί τον γράφεις με κεφαλαία μαύρα γράμματα? Τόσο πολύ τον φοβάσαι?

 • Ο/Η μαργαρίτα λέει:

  mafalda
  ok,εγώ δεν τον είδα ,οπότε σούπερ
  μα δεν είναι ένας ονειροκρίτης είναι 2-3 που έψαξα.Πίστεψε,αν δεν έβρισκα μια καλή εξήγηση ,θα έσκαγα
  ;P
  akis
  ωραίος
  gualdaquivir
  με συγκινεί η προσπαθειά σου να με ψυχολογήσεις.(αλήθεια!)
  τον θάνατο τον έγραψα με κεφαλαία γράμματα γιατί ήταν η αρχή κάθε λήμματος που συμβουλευτηκα.Οχι, δεν τον φοβάμαι περισσότερο ή λιγότερο απο τον καθένα μας.Τραβάω κάτι ζόρια και είμαι στρεσσαρισμένη πολύ,γιαυτό και η ημικρανία και τα τρελά ονειρα.
  ο ονειροκρίτης είναι μια θαυμάσια μέθοδος να πείσεις τον εαυτό σου οτι όλα θα πάνε καλά.Και τον εκμεταλλέυομαι όσο μπορώ
  ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑ?
  αμαν

 • Ο/Η αλεπού λέει:

  Πάνω που σου έγραφα το σχόλιο για το συνολάκι, είδα ότι μας τη λες επειδή κανείς δεν στο σχολίασε. Και καλά αυτή η φοβερή χρωματική εναλλαγή ,μωβ-πράσινου, το μουστάκι όμως που κολλάει; (α, υπήρχε κάποτε ένα site με τίτλο freakydreams.com. Για ρίξτου μια ματιά) Σμουτς!

 • Ο/Η Guadalquivir λέει:

  Για το συνολάκι δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω. Για την ψυχολόγηση που ανέφερες, είναι ο τρόπος μου να προσεγγίζω ανθρώπους, πρέπει να τους »ξεκλειδώνω», να τους φέρνω στα μέτρα μου. Φυσικά πρόκειται για παιχνίδι αν και καμία φορά ανησυχώ μήπως πάψει κάποτε να είναι και τρελαθώ.

 • Ο/Η thelastrealanwnymous λέει:

  το μυστικό ειναι στο μουστάκι.
  θέλεις την εξουσία του πατέρα σου.
  αυτό τον καιρό πας να κάνεις το «κλικ» και να ανέβεις επίπεδο.
  δεν γουσταρεις να είσαι «το κοριτσάκι» με τα συναισθηματικά του αδιεξοδα.
  το όνειρο σου δείχνει ξεκάθαρα ότι μεσα σου πεθαίνουν οι εξουσίες και αναλαμβάνεις πρωτοβουλία εσύ.
  μπράβο στην «αλεπού» για την υπόδειξή της.
  «τα όνειρα είναι η βασιλική οδός για το ασυνείδητο».
  μη ξαναδιαβάσεις ονειροκρίτες , ακου τη φωνούλα μέσα σου , ακου τις αλήθειες σου ,που τώρα φθάνουν σε σενα ψιθυριστά και αν αδιαφορήσεις μιά μέρα θα σου ουρλιάζουν με ντουντούκα μεσα στα αυτιά αλλά τότε τα προβλήματα και η ηλικία θα σε έχουν κάνει βαρήκοη.
  πίστεψε στον εαυτό σου γιατί μάλλον είσαι στη φάση που αποφάσισες να ξεκαθαρίσεις με όλα όσα σε βαραίνουν.
  ωραίο όνειρο.
  μη το ξεχάσεις ποτέ.
  εσύ είσαι ο κύριος του εαυτού σου ( γιατί εσύ είσαι ο «μουστακαλής σου»)
  συγνώμη για την «αγωνιστικη» φρασεολογία αλλά παρασυρθηκα από το πνεύμα των ημερών.
  «κάτω η παραπαιδεία»
  :):):)

 • Ο/Η μαργαρίτα λέει:

  αλεπού το site rocks!!ευχαριστω πολύ και θα το βάλω και στα link μου γιατί έχει πολύ πλάκα
  guadalquivir
  ok, καταλαβαίνω.Θα μου επιτρέψεις να σου πω κάτι.Η ισσόροπια μεταξύ της καλής διάθεσης να γνωρίσεις κάποιον και να τον κολλήσεις στον τοιχο προς απολογία δεν είναι πολύ μεγάλη.Οπότε το παιχνίδι σου , ίσως να χρειάζεται μερικές «παυσεις» για να ακούσεις και τον άλλο.Χρόνο.
  Ισως βέβαια και όχι
  🙂
  thelastrealanwnymous
  αγαπητε οφείλω να ομολογήσω ότι σε πολλά πέσατε μέσα , και δώσατε μια επιτυχημένη ερμηνεία στο ονειρό μου.
  Η ιστορία με τους ονειροκρίτες έκρυβε μια δόση ειρωνίας, για τον τρόπο που χειριζόμαστε μεταφυσικά «ματζούνια » στην καθημερινή μας ζωή ,αφου είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να μας δίνουν πάντα ελπίδα.
  αυτά και καλημέρα
  😉

 • Ο/Η Adonios λέει:

  Να συμπληρώσω στο τελευταίο σου σχόλιο Μαργαρίτα ότι, όσο πιο πολύ πιστεύουμε σ’αυτά για να μας δώσουν ελπίδα, τόσο πιο πολύ μας απελπίζουν και μας κρατούν μακριά απο την αλήθεια της ζωής που δεν είναι άλλη απ το ότι…
  κάθε μας μέρα ζούμε το άγνωστο και αυτή είναι η ομορφιά!

 • Γλυκειά αγαπημένη νομίζω οτι επηρεάζεστε πολύ από τους κοντινους σας ανθρώπους κι από τα ανχη τους!
  ΜΜΜΜΜοοοουυυυτς!

 • Ο/Η imikrimarika λέει:

  Ξέχνα τους ονειροκρίτες .Κλείσε τα μάτια και ξαναφέρε το όνειρο στο μυαλό σου.Όσο πιο κοντά χρονικά στο όνειρο το κάνεις , τόσο το καλύτερο.Αφησε να σε πλημμυρίσει το όνειρο, τα συναισθήματα που σου προκαλεί.
  Ζήσε το και σκέψου τη σου θυμίζει , με ποιον ή με τι το σχετίζεις.Σιγά σιγά , ίσως συνειδητοποιήσεις γιατί το είδες! Πέρα από τα αρχέτυπα του θανάτου ή του πατέρα κλπ , κάποια σύμβολα σημαίνουν διαφορετικά πράγματα για τον καθένα αλλά και διαφορετικά πράγματα ανάλογα με τη χρονική στιγμή του ονείρου, δηλαδή τι σημαίνει για σένα το σύμβολο , τη συγκεκριμένη στιγμή. Είμαστε οι καλύτεροι αναλυτές των ονείρων μας γιατί μόνο εμείς τα έχουμε βιώσει και ξέρουμε πραγματικά τι σημαίνουν!

 • Ο/Η FuSmOKer λέει:

  Κοίτα margaritarenia δεν είμαι αναλυτής ονείρων αλλά επειδή τα ψάχνω πάρα πολύ τα όνειρα (που θυμάμαι), το όνειρό σου, όπως το αντιλαμβάνομαι γιατί δεν γνωρίζω τις εικόνες και καταστάσεις σου είναι μάλλον πολύ καλό. Και τα χρώματα τα συγκεκριμένα δείχνουν ελπίδα και έξοδο από κάτι ή κάπου.

  Ελπίδα για τι πράγμα ίσως εσύ μπορείς να καταλάβεις.
  Μήπως αυτό το διάστημα είχε κανεις περιπέτειες υγείας ή κάτι τέτοιο?
  Για κάτι τέτοιο το κόβω (είπαμε όμως ΔΕΝ γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις) και το όνειρο αυτό ίσως υποδηλώνει την πλήρη έξοδο από το όριο του κινδύνου.
  Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι.

  Και κάτι άλλο. Τα όνειρα είναι ασπρόμαυρα!
  Το χρώμα το βάζουμε εμείς.
  Άρα υποσυνείδητα τα χρώματα μάλλον είναι η δική σου επιθυμία.
  🙂

 • Ο/Η μαργαρίτα λέει:

  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ
  χθες το βράδυ αργά διαβαζα τα comments σας (όχι το δικό σου michelan, πολιοείσαι βραδυνός) και
  ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ
  παλιόπαιδα
  antonios έχεις πολύ δίκιο, αλλά όλοι μπερδεμένοι είμαστε γύρω απο αυτό- να αποδεχτούμε την πραγματικότητα για αυτό που είναι αλλά θέλουμε και να ξεφύγουμε απο αυτή.Πόλυ μου σ’αγαπάω πολύ.Ολα θα πάνε καλά.
  imikrimarika σε ευχαριστώ πολύ.Πολύ.
  FuSmOKer όχι για να σε κοπλιμεντάρω αλλά η αναλύση σου ήταν πολύ καλή.Και για μένα το όνειρο σήμαινε κάτι τέτοιο.Την ανάγκη για απελευθέρωση και ελπίδα
  Με άφησε άναυδη το γεγονός ότι εμείς βάζουμε χρώματα στα ονειρά μας !!

 • Ο/Η μαργαρίτα λέει:

  michelan θα μου επιτρέψεις να δω το βιντεάκι σου το απόγευμα ,μιας και είμαι στη δουλειά.Θα επανέλθω με εντυπώσεις
  😉

 • Ο/Η michelan λέει:

  :-{|=

 • Ο/Η μαργαρίτα λέει:

  Λυπάμαι πολύ για την τυχόν παρεξήγηση, το συγκεκριμένο ποστ μιλά για μια προσωπική μου εμπειρία που την απέδωσα με κάποια, κωμική χροιά. Δεν εξηγώ όνειρα. Δεν έχω κάπου αναρτημένο ονειροκρίτη. Δεν κάνω συζήτηση για τα όνειρα.

  Τα σχόλια που μιλούσαν για τα παραπάνω θέματα έχουν ήδη διαγραφεί.
  Τα σχόλια έχουν κλείσει για το παρών post.

What’s this?

You are currently reading τρομεροί εφιάλτες – φανταστικοί ονειροκρίτες at superficial intelligence.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: